Categorieën

Advertorial

topimage

Redenen genoeg om in 2019 over te stappen op zonnepanelen

De Belgische overheid biedt geen subsidies meer voor de aanschaf van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een pak goedkoper geworden en wekken meer energie op dan ooit te voren. Daarom is het ook zonder overheidssteun rendabel om te investeren in zonnepanelen. Interessant dus, want je spaart er heel wat geld mee uit.

Tegenwoordig ook zonder subsidies uiterst rendabel om te investeren in groene stroom

Door zonne-energie te gebruiken kun je tot wel 70% per jaar besparen op je energiefactuur. Niet alleen bespaar je geld, je draagt ook nog eens je steentje bij aan het milieu én je huis stijgt fel in waarde. Wij bieden een van de meest betrouwbare, veilige en effectieve gratis diensten aan om jou als huiseigenaar te voorzien van de meest voordelige tarieven.

Onze online diensten zijn enorm in populariteit gestegen door gemiddelde besparingen van 70%. We hebben al meer dan 500.000 klanten laten profiteren van aanzienlijke kortingen. Ben jij ook nieuwsgierig geworden en wil jij gebruikmaken van deze gratis dienst? Klik dan op de kaart hieronder. Vul je adresgegevens in en klik op verder om te zien of je in aanmerking komt.

Hoe kan ik besparen?

Wij selecteerden enkele leveranciers in jouw regio die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen. Vraag in slechts twee stappen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  • Stap 1: Klik op je regio
  • Stap 2: Beantwoord een paar eenvoudige vragen en vergelijk de tarieven