Advertorial

Categorieën

Energieleveranciers Zijn Woedend!

Hoe overstappen naar een andere energieleverancier je honderden euro’s kan opleveren.

Wat is er aan de hand in Vlaanderen? De stroomfactuur is de afgelopen jaren enorm gestegen en huidige energieprijzen zijn torenhoog. Hoe komt dit en wat kun jij er zelf tegen doen?

De energierekening is elke maand voor veel huishoudens een grote kostenpost. Tot overmaat van ramp ontdekten veel Vlamingen vorig jaar dat zij veel meer zijn gaan betalen voor stroom en gas. Volgens Test-Aankoop betaalde een gemiddeld Vlaams gezin in 2018 maar liefst €1025 voor zijn elektriciteitsfactuur. In 2017 was dit nog ‘slechts’ €676, we hebben het dus over een stijging van maar liefst 51%. (₁)

Het is gelukkig, in veel gevallen mogelijk om de energiefactuur flink te verlagen. Door over te stappen naar een andere leverancier, kan er vaak veel geld worden uitgespaard. Dit wordt ook bevestigd door Test-Aankoop en de VREG (₂). Op deze manier krijgen huishoudens weer controle over de kosten voor elektriciteit en gas.

Met deze online service krijgen Vlamingen gratis bespaaradvies en kunnen zij eenvoudig overstappen van energieleverancier. De methode die wordt gebruikt is erg informatief en bespaart consumenten veel tijd en geld. Een huishouden kan zo dit jaar tot wel €360 besparen!

Selecteer jouw provincie en ontdek hoeveel jij kunt uitsparen:

Energiefactuur verlagen in 2019

Het aanbod van energieleveranciers is groot en het maken van de berekening, om te zien of en hoeveel u kunt besparen, is niet gemakkelijk. Gelukkig is het in veel gevallen wel mogelijk om de energiefactuur in 2019 flink te verlagen. Tot groot ongenoegen van de energieleveranciers ontdekten steeds meer Vlamingen de truc waarbij overstappen jaarlijks honderden euro’s kan opleveren. Via deze gratis overstapservice word je vrijblijvend geadviseerd over jouw persoonlijke besparing. Het werkt eenvoudig en je hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Wanneer begin jij met besparen?

De Grootste Voordelen Van Overstappen

     Bespaar mogelijk honderden euro’s per jaar op je energiefactuur.
     Er wordt voor jou de beste deal op maat gezocht.
     Profiteer van lagere maandlasten.

Hoe werkt het?

Stap 1 – Selecteer je provincie op de map en beantwoord een paar korte vragen.
Stap 2 – Vergelijk het energiecontract dat je in het verleden gesloten hebt met het huidige aanbod op de markt en ontdek jouw persoonlijke besparing.

Start direct met besparen:

Image

Update: Vanwege het groot aantal overstappers kan geen garantie worden geboden dat iedereen deze maand nog geholpen wordt. De overstapservice werkt momenteel aan meer capaciteit. Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk met jouw besparing geholpen.

Bronnen: 

₁. Manifest voor een betaalbare elektriciteitsfactuur. Via https://www.test-aankoop.be/woning-energie/gas-elektriciteit-mazout-pellets/nieuws/manifest-voor-een-betaalbare-elektriciteitsfactuur

₂. Test-Aankoop: “Verander elk jaar van energieleverancier”. Via http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151026_01938777