Advertorial

Categorieën

Energieleveranciers Zijn Woedend!

Want overstappen kan je honderden euro’s opleveren!

Wat is er aan de hand in Vlaanderen? U betaalt steeds meer voor de stroom die u gebruikt en de energieprijzen zijn torenhoog. Gelukkig kunt u er zelf iets tegen doen en tot wel € 360,- per jaar besparen!

De energierekening is elke maand een flinke kostenpost. Veel Vlamingen kwamen erachter dat ze vorig jaar veel meer zijn gaan betalen voor stroom en gas. Volgens Test-Aankoop betaalt een gemiddeld Vlaams gezin in 2018 51% meer dan in 2017 voor dezelfde hoeveelheid stroom en gas! (1)

In veel gevallen kunt u zelf iets doen om de energierekening te verlagen: overstappen op een andere energieleverancier. Dat bevestigen Test-Aankoop en de VREG (2). U bent niet overgeleverd aan de nukken van uw energieleverancier!

Om u te helpen hebben we deze online service bedacht. Hiermee krijgt u gratis bespaaradvies en kunt u eenvoudig overstappen naar een andere energieleverancier. Met deze service bespaart u een hoop tijd en geld. En door over te stappen kunt u tot wel € 360,- per jaar besparen. Daar kunt u een hoop leuke dingen van doen!

Selecteer uw provincie en ontdek hoeveel u kunt uitsparen:

Met deze truc verlaagt u uw energiefactuur in 2019

Er zijn veel energieleveranciers die er allemaal hun eigen voorwaarden en tarieven op nahouden. Daardoor is het erg lastig om te berekenen welke leverancier het beste voor u is. Maar met deze online service nemen we u het rekenwerk uit handen. Energieleveranciers zijn daar niet blij mee, maar consumenten wel!  Overstappen kan jaarlijks namelijk honderden euro’s opleveren. Met deze gratis overstapservice  krijgt u vrijblijvend advies. Eenvoudig, snel en met 14 dagen bedenktijd zit u nergens aan vast. Wanneer begint u met besparen?

De Grootste Voordelen Van Overstappen

     Bespaar mogelijk honderden euro’s per jaar op je energiefactuur.
     De beste deal voor uw situatie
     Lagere maandlasten.

Hoe werkt het?

Stap 1 – Selecteer uw provincie en beantwoord een paar korte vragen.
Stap 2 – Vergelijk je huidige energiecontract met het aanbod van nu en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Start direct met besparen:

Image

Update: Vanwege het groot aantal overstappers kunnen we niet garanderen dat we u deze maand nog kunnen helpen. We zijn bezig de capaciteit te vergroten. Laat uw gegevens achter en we helpen u zo snel mogelijk!

Bronnen: 

₁. Manifest voor een betaalbare elektriciteitsfactuur. Via https://www.test-aankoop.be/woning-energie/gas-elektriciteit-mazout-pellets/nieuws/manifest-voor-een-betaalbare-elektriciteitsfactuur

₂. Test-Aankoop: “Verander elk jaar van energieleverancier”. Via http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151026_01938777