Advertorial

Categorieën

Waarom u nu een uitvaartverzekering moet afsluiten

Wie vol in het leven staat wil niet nadenken over een uitvaartverzekering. Toch is het raadzaam om zo vroeg mogelijk een uitvaartverzekering af te sluiten. Een uitvaartverzekering beschermt nabestaanden niet alleen tegen onverwachte kosten, het geeft ook gemoedsrust en zorgt voor een waardig afscheid. Het is de enige verzekering waarvan u zeker weet dat hij ooit uit zal keren.

  • Geen onverwacht hoge kosten voor nabestaanden;
  • Hoe jonger u bent, hoe lager de premie;
  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd;
  • De kosten voor een begrafenis of crematie zijn fors gestegen;
  • Uw maandelijkse premie is lager dan u denkt.

Hebt u ooit nagedacht over de financiële toekomst van uw nabestaanden als u komt te overlijden?

Bescherm uw nabestaanden in moeilijke tijden      
De kosten voor een begrafenis of crematie in Vlaanderen zijn de afgelopen jaren een stuk gestegen. Gemiddeld kost een uitvaart €6000 en nabestaanden zijn verplicht dit te betalen. Veel Belgen blijken echter niet de financiële middelen te hebben om dit te bekostigen. Eén op de 20 Belgen komt zelfs in de financiële problemen na het overlijden van een familielid.

Onverwachte kosten
Omdat een uitvaart meer is dan alleen een begrafenis of crematie – denk aan kaartjes, bloemen, catering, uw persoonlijke wensen – kunnen de kosten gauw oplopen. Wie zich moet bezighouden met financiële rompslomp in een periode die al zeer verdrietig is, kan zich niet richten op een waardig afscheid. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing.

Met een uitvaartverzekering worden de kosten voor een begrafenis of crematie gedekt. U of uw nabestaanden kunnen er ook voor kiezen om het gehele bedrag uit te laten keren. De verzekeraar helpt uw nabestaanden om een mooie uitvaart te regelen en de draad weer op te pakken.

Selecteer uw leeftijd en ontdek uw premie: 

Gemoedsrust voor minder geld dan een afhaalmaaltijd
Iedereen van 18 jaar of ouder kan een uitvaartverzekering afsluiten. Hoe jonger u bent, des te lager de premie. Kinderen zijn gratis meeverzekerd. Een uitvaartverzekering kost gemiddeld nog geen €10 per maand. Wist u dat de totale inleg vaak lager is dan het kapitaal waarvoor u verzekerd bent? Verzeker u daarom nog tegen de tarieven van vandaag.

Een uitvaartverzekering geheel afgestemd op uw wensen
In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken bent u nooit te jong voor een uitvaartverzekering. Mensen tussen de 25 en 75 jaar kunnen zich verzekeren tegen voordelige premies, afgestemd op hun leeftijd. Bij het afsluiten van uw uitvaartverzekering speelt uw medisch dossier geen rol. U mag uw uitvaartverzekering altijd aanpassen. Daarbij maakt u de keuze of uw uitvaartverzekering uitkeert in diensten of in geld.

Persoonlijk advies over uw uitvaartverzekering      
U kunt een uitvaartverzekering nu afsluiten op twee manieren: u doet het zelf of met persoonlijk advies van een adviseur. Een adviseur kan u helpen met het vinden van een verzekering die past bij uw wensen en financiële situatie. Ontdek nu welke uitvaartverzekering het beste bij u past.


Deze actie wordt uitgevoerd door Netofex BV in opdracht van BVBA Krediet Nationaal, handelend onder de Uitvaartmakelaar met FSMA nummer 104236.

Contact | Privacy Policy | Actievoorwaarden